Yritykset

Kivenkovaa remontti- ja rakennusosaamista | Turku

FixTec katto&koti Oy on turkulainen rakennusalan moniosaaja, jonka puoleen voit kääntyä sekä rakennus- että remonttiasioihin liittyen. Kauttamme onnistuvat ammattitaidolla monenlaiset rakennusalan työt, ja olemme erikoistuneet myös toimistojen, sekä toimitilojen sisustusremontteihin. Toimimme pääasiassa Turun ja Varsinais-Suomen alueella, mutta tarvittaessa kauempanakin.

Korkeatasoinen palvelu ja antaumuksellinen työskentely ovat yrityksemme tunnuspiirteitä. Henkilökuntamme koostuu rakennusalan kokeneista ammattilaisista, jotka palvelevat sinua kokonaisvaltaisesti kaikissa remonttiin ja rakentamiseen liittyvissä tarpeissa ja toiveissa.

Laadukkaat remontti- ja rakennuspalvelut

Rakennuspalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme jokaiseen projektiin ammattimaisen työnjohdon, jonka raportoinnin ja yhteydenpidon ansiosta pysyt ajan tasalla koko rakennus- tai remonttiprojektin ajan. Tarkka sisäinen laadunvalvontamme toimii takeena sille, että työmaan jokainen osio pysyy hallinnassa – oikea käsi tietää mitä vasen tekee. Läpinäkyvä toimintamme sekä jatkuva raportointi työstämme toimivat takeena rehelliselle, kotimaiselle laadulle.

Lue lisää yrityksille suunnatuista remontti- ja rakennuspalveluistamme:

Puuttuuko toimistostasi vielä viimeinen naula vai haluatko kokonaisvaltaisen tarjouksen remontista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää »