Yritys & henkilökunta

Remontti- ja rakennusalan osaavat ammattilaiset esittäytyvät | Turku

Korkeaa laatua ja kustannustehokkuutta remonteista uudisrakennuksiin

FixTec katto & koti Oy korkealaatuisiin ja kustannustehokkaisiin remontti- ja rakennustöihin erikoistunut yritys, joka toimii Turun ja Varsinais-Suomen alueella sekä tarvittaessa kauempanakin. Palvelemme sekä taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä että yrityksiä ja yksityisasiakkaita niin pienissä kuin suurissa uudisrakennus- ja remonttitarpeissa.

Asiakaslähtöisyys ja -tyytyväisyys määrittävät toimintaamme alkukartoituksesta aina loppusiivoukseen ja jälkitarkastukseen asti. Huolehdimme turvallisesta ja säädösten mukaisesta työskentelystä ja varmistamme remontti- ja rakennustöidemme tasokkaan laadun kohteesta riippumatta. Asiakaslähtöisyydestämme kertoo myös se, että tarjoamme kylpyhuoneremontin tilaajalle kuukauden rajattoman käytön lähimpään uimahalliin tai kylpylään!

Maksuton 3D-suunnittelu

Haluamme keskittyä löytämään kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin, joten aloitamme suunnittelun ja ideoinnin aina asiakkaan kanssa yhteistyössä. Suunnittelutiimimme tavoitteena on olla osana asiakkaan toiveita mahdollisimman aikaisessa vaiheessa remonttia. Näin saamme parhaan mahdollisen kokonaiskuvan remontista ja sen kustannuksista. Vältytään niiltä kuuluisilta yllätyksiltä!

Erkki Martin

Erkki Martin

Toimitusjohtaja
Sertifioitu Enkopur-asentaja

Antti Reilimo

Asentaja/Työnjohto
Vesieristysertifikaatti
Sertifioitu Enkopur-asentaja

Yhteistyössä