Toimintaperiaate

FixTec katto & koti Oy:n toimintaperiaate takaa laadukkaat remontti- ja rakennuspalvelut kohteesta riippumatta.

Noudatamme aina rakentamisen yleisiä laatuvaatimuksia sekä huolehdimme työntekijöidemme voimassaolevista laatusertifikaateista sekä koulutuksista.

Ilmainen arviointi

1. Ilmainen arviointi

Mikäli kyseessä on yli 3000 euron urakka, tulemme arvioimaan kohteesi ilmaiseksi. Tapaamisessamme kartoitamme rakennus- tai remonttiprojektin lähtötilanteen ja käymme yhdessä läpi alustavia suunnitelmia. Muut työt teemme heti paikan päällä tuntityönä.

Meiltä saat myös maksuttoman 3D-suunnittelun!

Kirjallinen tarjous

2. Kirjallinen tarjous

Teemme kirjallisen tarjouksen, johon sisältyvät kaikki sovitut työt. Työskentelemme joko urakka- tai tuntisopimuksella.

Tilausvahvistus

3. Tilausvahvistus

Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen lähetämme vielä tilausvahvistuksen, jossa näkyvät kaikki tarjouksessa hyväksytyt kohdat sekä sopimusehdot ja muut tarvittavat tiedot. Mikäli kyseessä on pikainen keikka, työn hyväksyntä tehdään erilliselle, asentajamme mukana olevalle lomakkeelle.

Työ

4. Työ

Teemme sovitut remontti- tai uudisrakennustyöt aina ammattitaitoisesti ja sovittua aikataulua noudattaen. Pidämme myös asiakkaan ajan tasalla työn kulusta.

Asiakkaan arviointi

5. Asiakkaan arviointi

Asiakas arvioi valmiin työn. Mikäli arvioinnissa ilmenee jotain, mikä ei asiakas miellytä, korjaamme asian ilman lisäveloitusta.

Loppusiivous

6. Loppusiivous

Remontti- ja rakennustöiden lopuksi työkohde siivotaan aina viimeisen päälle.

Takuutyö

7. Takuutyö

Mikäli olemme tehneet inhimillisen virheen, kuten jättäneet naulan naulaamatta tai listan kiinnittämättä, ota meihin yhteyttä. Tulemme korjaamaan virheemme takuutyönä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

8. Kiinnostuitko?

FixTec katto & koti Oy toimii aina asiakaslähtöisesti, alkuarvioinnista jälkitarkastukseen.

Ota yhteyttä ja kerro meille toiveistasi »

Hyödynnä tuntuva kotitalousvähennys!

Yksityishenkilöt voivat hakea kotitalousvähennystä kotiinsa tai vapaa-ajan asuntoonsa teettämistään perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vähennysoikeus on 45 % työstä ja omavastuu 100 euroa.

Vuonna 2015 maksimivähennyksen eli 2 400 euroa saa, kun ostaa yritykseltä palveluja, joissa työn osuus on yhteensä noin 5 555 euroa ([5 555 x 45 %] - 100 = 2 399,75). Puolisoiden yhteenlaskettu maksimivähennys on 4 800 euroa.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä »